مشاوره حقوقی رایگان - چک و سفته

سلام .من سال 99مبلغ 300میلیون پول به عنوان شراکت برای کسی واریز کردم و در مقابل 300میلیون سفته گرفتم ازش.در قبال ماهی 5تومن سود دریافت میکردم.بعد مدتی خواستم شراکت بهم بزنم گفت پول ندارم منم بجاش یک واحد آپارتمان ازش خریدم در بنگاه.بعد جای مبلغ نوشتیم کلیه مبلغ نقد پرداخت گردید و بابت طلب و مطالبات بوده‌ و همون سفته رو گذاشتیم برای ضمانت واحد .کپی سفته رو دارم
رفتم دادگاه شکایت کردم و اون طرف آمد جلو قاضی اقرار کرد که بله آپارتمان به من فروخته و پولشم دریافت کرده.و رای دادگاه بنفع من آمد .و آپارتمان یکسال تحویل منه
حالا طرف رفته شکایت کرده که من بهش پولی ندادم و اون پول ربا بوده .آیا با اینکه آمده دادگاه جلو قاضی اقرار کرده حالا باز شکایتش به جایی میرسه؟