مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری شفاهی

سلام وقت بخیر ، آیا صلح عمری به صورت شفاهی هم داریم ؟ خواهران و برادرم دادخواستی به دادگاه ارائه نمودند که مادر من منزل مسکونی خودش را صلح عمری نموده و همسایه طبقه پایین به اتفاق همسر و دو دخترش امضاء کرده‌اند که ما به صورت شفاهی شنیده ایم که متوفی میخواسته منزل را بنام آنها انتقال بده ، چنین موضوعی در دادگاه قابلیت رسیدگی داره که دادگاه برای من ابلاغ و وقت تعیین نموده ، در ضمن هیچ صلح نامه ای هم نه در ثبت و نه اینکه بین طرفین امضاء نشده . شما جواب سوال را ندادید

پاسخ ها :

ادعای صلح شفاهی صلح شفاهی صلح عمری ملک شهادت شهود صلح عمری ملک