مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

سلام وقتتون بخیر
بنده یک ماه پیش خودروی خود را به شخصی فروختم در دفتر اسناد رسمی امضا کردیم برای انتقال سند ، قرار شد در چند روز تعویض پلاک رو انجام بده ولی متاسفانه یک ماه گذشته ولی کاری انجام نداده تماس گرفتم میگه وقت نکرده شاید تا اخر ماه انجام بدم و اگه دوست داری شکایت کن ،بنده متاسفانه قبل دادن مدارک خودرو کپی از مدارک نگرفتم
و تعهد دفتر بابت اینکه تا فلان زمان مهلت تعویض پلاک دارید هم انجام ندادم ایا میتونم شکایت کنم و خودرو توقیف کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام مدارکی که دارید کلا چه چیزی هست