مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام. بنده دوماه پیش یه ماشین معامله کردم که مبلغ قرار شد به حسابم بزنن ولی به حساب شخصی که واسطه بود واریز کرده بودن منم سند و امضا کردم ولی ایشون دوماه پول و پس نمیدن من چکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست استرداد ثمن با دلایل مدارک ارائه نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود بر شما بدن سالنامه حقوقی به ایشان ارسال نمایید قت 10 روز بدهید پس از 10 روز می‌توانید خیانت در امانت یا مطالبه و استرداد وجه درخواست کنید