مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پرونده ازوکیل

باسلام وخسته نباشید.بنده خانه ام رابه شخصی فروختم وخریداربه تعهداتش عمل نکرد.بنده وکیل گرفتم ودادگاه ایشان راملزم انجام تعهداتش کرد و سند را بنامش منتقل کردم وپرونده مختومه شد.وتمام حق الوکاله وکیل راپرداخت کردم وازوکیل خواستم پرونده رابه من تحویل دهد ایشان گفت من بایدده سال پرونده راپیش خودنگه دارم ولی میتوانیدازپرونده کپی بگیریدگفتم باشه ولی شما باید مهر برابر اصل بزنید گفت من نمی‌توانم این کار را بکنم. لطفا بنده راراهنمایی بفرماید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کپی از اوراق پرونده می‌توانید داشته باشید لیکن کپی برابر اصل از حیطه مسئولیت وکیل خارج است.