مشاوره حقوقی رایگان - موضوع اعتراض صندوق علیه زیان دیده که حکم دادگاه

باسلام. بنده پیاده شب ازخیابان رد میشدم که یک موتورسیکلت چراغ هم نداشت بنده همان لحطه که صدای موتورشنیدم زد بهم وفرار کردوپایم پلاتین خورده ویکسال تمام ازکارم موندم وگفتن صندوق میده دیه شماودادگاه حکم داده یه مبلغی.من اعتراض نکردم که دم عیدی بگیرم مشکلاتم حل بشه. این روزاپیگیرشدم صندوق اعتراض کرده جریان چطوریه واقعا این بی عدالتی محسوب نمیشه