مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم دادخواست مجدد تعدیل بدهی

سلام
درخواست اعسار و تقسیط بدهی ام به شهرداری تایید و قاضی حکم داد که 15000000 پیش پرداخت کنم نداشتم و در واقع حکم قاضی خارج از توان من بود درخواست تجدید نظر دادم دادگاه تجدید نظر حکم بدوی را تایید و اعتراض مرا بدلیل عدم ارایه دلایل کافی رد کرد
الان می گن می تونم مجددا درخواست تقسیط یا تعدیل بدهم خود قاضی بدوی گفت
سوال این است که چگونه آن را تنظیم کنم
و اینکه به شماره پرونده قبلی اشاره کنم یا نه
یا مثل درخواست دادگاه بدوی باشد
ممنون اگر همین امروز جواب بدهید

پاسخ ها :

دادخواست تعدیل بدهی دادخواست تقسیط بدهی تقسیط بدهی اعسار بدهی شهرداری