مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه بنده به عنوان انتشار اکاذیب و افتراء در گروه واتساپ

با سلام
بنده به عنوان عضو تعاونی مسکن ... مدیر عامل قبلی را در گروه واتساپ مورد خطاب قرار دادم که شما از سال 94 پول اعضا را در حساب بانکی نگهداشتید و کلی سود روی ان امئه ولی هیچ صورت حسابی ارائه ننمودیدن در طی 16 سال ما خانه دار نشدیم ولی شما از مدیرعامل اول تا اخر خانه دار و ماشین دار و حتی با پول ما کارخانه در نظر اباد احداث کرده اید.
در پی پیام صوتی بنده یکی از مدیر عاملان قبلی از بنده شکایت کرده است به عنوان انتشار اکاذیب و افتراء ایا شبکه مجازی که فیلتر شده مدرک حساب می شود
دوم اینکه ایشان در یک پیام صوتی در گروه بنده را خطاب قرار داده که اگر وکیل بگیری و شکایت کنی شکست بخوری همه اعضا شلوار تو را در میارن
می خواستم بدانم ایا بنده هم باید علیه ایشان شکایت کنم و دیگر اعضا هم با توجه به فحش ایشان می توانند شکایت کنند.
لطفا راهنمایی نمایید. با سپاس

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بله در اثبات جرم تاثیرگذار است
میتوانید به عنوان توهین شکایت نمایید