مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ابلاغیه اتهام انتسابی

دفاع از اتهام انتسابی در مهلت مقرر به اتهام تحصیل مال مسروقه به همراه داشتن ضامن و حق داشتن وکیل عدم حضور جلب
دعوی فلان و فلان به طرفیت ناشناس و ناشناس و ماشااله طاهری مبنی بر کلاهبرداری و استفاده از اوراق مجعول و جعل و تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات با توجه به علت حضور مندرج به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر این صورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد
الان شاکی من کیه و طرفیت ناشناس و یا این کلاهبرداری و جعل و ...... اتهام هایه من هستن و افراد نامبرده در ابلاغیه رو هم نمیشناسم

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام فلان و فلان شاکی شما هستند و بله این عناوین اتهامات شما هستند بهتر است قبل از حضور طریق وکیل دادگستری اقدام ب مطالعه پروندت و اکاهی از چند و چون پرونده نمایید
چون در صورت حضور و تفهیم اتهام نگهتون میدارن و باید وثیقه بگذارید
تماس بگیرید