مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام. دایی بنده 5ماه زودتر از پدرش فوت شده. طبق قانون 1/6 اموال دایی میرسه به پدر بزرگم. الان پدر بزرگم فوت شده. 1–اون 1/6به کی میرسه؟ 2– از پدر بزرگم اثر انگشت به اجبار گرفتن که ارثشو بخشیده به بچه های داییم، ایا اون معتبره؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام. ممنون از پاسخ اول. لطفا جواب سوال دوم بدید. الان که داییم فوت شده و بعد پدر بزرگم فوت شده،1/6سهم الالرث پدر بزرگم که از داییم بوده به مادرم میرسه؟؟؟؟ الان بچه های داییم نسبت به اون سند دستی که از پدر بزرگم دارن ، درخواست الزام به تنظیم سند دادن. دادگاه انجام شد .من 2تا لایحه نوشتم گذاشتم داخل پرونده و حکم صادر شد. قاضی عدم استماع و عدم محکومیت خوانده رو صادر کرده. الان دوباره درخواست تجدید نظرخواهی دادن. فعلا جوابش نیومده.
ممنون میشم نظر شمارو بدونم. طبق قانون جواب چیه؟؟؟

پرسشگر :

با سلام من هنوز جواب دریافت نکردم. ممنون میشم پاسخ دهید.سپاس

ارث پدربزرگ از دایی بخشیدن سهم الارث ارث دایی سهم الارث ارث قوانین ارث