مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله خودرو

باسلام بنده طبق مبایعه نامه خودرویی را فروختم خریدار ثمن معامله را طی دو فقره چک پرداخت نمود قبل وصول چک دوم نصف مبلغ چک را به حساب بنده واریز کرده و چک را به ایشان برگرداندم ولی نصف بقیه را واریز نکردند و بنده سند خودرو را نیز به اسم ایشان منتقل کردم ولی ایشان از پرداخت بقیه مبلغ خودداری میکنن بنده میتوانم شکایتی کنم ضمنا چک صیادی بود وبنده عودت دادم بهشون ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

فقط از طریق دادگاه می توانی دادخواست احراز بیع و مطالبه تتمه وجه بدهی