مشاوره حقوقی رایگان - ایا منابع طبیعی میتواند ان را ببرد

سلام زمینی داریم که از اجدادمان به ما ارث رسیده من متولد 59 وپدرم 1315 و پدر بزرگم1250 که پدر پدر بزرگم این زمین را قبلا از شیوخ وخوانین قیدم خریداری کرده چون ان زمان منابع طبیعی وجود نداشت و زمینها دست شیوخ وخوانین بود ولی ان مبایع نامه را گم کردیم جد بزرگم گله دار بزرگی بود دامهای ان از شتر گاو وگوسفند بوده زمینی که جد بزرگم خریدا ری کرده به صورت پلاک الان گفته میشه و زمین بزرگی هست حدود 12 هزار هکتار است جد بزرگم 4 پسر و2دختر داره که الانه این دختر و پسرها حدود 200 نفر شدند که اکثر انها متولد همان زمینی که جد بزرگمان خریداری کرده هستیم و طی این سالها همه ما گله داری و کشاورزی در ان زمین مشغول بودیم در زمانی که منابع طبیعی امد ان 4 جدم بیسواد بودند وهمچنین پدرامان منابع طبیعی امد و به هر جدم 50هکتار سند مشاع دادند و گفتند فرزندانتان محروم هستند وبعدا به انها سند زمین میدیم و ما تا الانه در حال کشاورزی در زمنهایمان هستیم تا که شنیدم منابع طبیعی زمینها را به نیشکر واگذار کرده ایا منابع طبیعی میتواند این کار را بکنه در حالی که زمینها 200 سال جدم خریداری کرده و ما همچنین این زمینها را کشت دیم و بعضی از زمین را ابی کشت میکنیم ایا منابع طبیعی میتواند این کار را بکنه. پیشا پیش ممنون از راهنمایی شما بزرگواران محترم اهواز هستم شهرستان کارون

پاسخ ها :

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

درود بر شما..باید عکسهای هوایی بررسی شود .اگر سابقه تصرفات شما مشخص شود .منابع طبیعی کاری نمی تواند بکند