مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به سابقه بیمه و مشغول به کار در اداره ای

سلام تو اداره ای به مدت 5سال قراردادی کارکردم و به سامانه تامین اجتماعی هم اعتراض زدم کارشناس جوابیه زدند با توجه به پرداختی‌ها حق بیمه ومستندات سوابق موجود صحیح میباشدولی برای من هیچ سابقه بیمه ای پرداخت نشده به اداره مورد نظر هم مراجعه کردم فرمودند کار شما شامل بیمه نمی‌شده و پیمانکاری نبوده زیر نظر اداره بودید پرداختی ها هم طی 5سال به حساب بانکی ماه تا ماه پرداخت می‌شد آیا امکان دریافت سابقه بیمه و شکایت چه ازطریق پرینت حساب یا هر چیز دیگه ای وجود دارد ممنون میشم راهنماییم کنید در ضمن سفته و ضامن هم برای کار ازم گرفتن