مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام پدرم قبل از فوت از دامادم خواسته بود که وصیت نامه ای برایش آماده کند تا اموالش بعد از فوتش مساوی بین فرزندان تقسیم شود و این هم گفت تصمیمم الان اینه شاید هم تغییر کنه. اما دامادم از سادگی همه ما سواستفاده کرد و مارو به دفترخانه برد و صلح عمری انجام داد درحالیکه ما اصلا نمی‌دونستم صلح چیه بعد از مدتی بخاطر مشکلاتی پدرم تصمیم گرفت سهم بچه هارو تغییر بده که متوجه شدیم صلح شده البته یه آپارتمان که سند داشته صلحنامه دفتر خونه ثبت شده اما خونه ای که سند داشت دست نوشته که ما هیچکدوم یادمون نمیاد اما امضاها کاملا امضای خودمونه. پدرم قبل فوت خیلی تلاش کرد برگه رو ازش بگیره اما موفق نشد و پدرم دست نوشته ای نوشت که این صلحنامه کاملا باطله و از اصلا رضایتی نداره ما 3 تا بچه و پدرم امضا زدیم و دوشاهد یه خواهرم و یه برادرم امضا نزدن آیا میتونم با این دست‌نوشته کاری کنم؟ و من سالیان سال از پدرم و مادرم مراقبت کردم حتی جهیزیه ام که خانه پدریم هست همه رو کارشناسی کردن که تقسیم شه چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد دست‌نوشته پدر قبل از فوت، شهادت شهود و دیگر ادله نسبت به ابطال صلح‌نامه اقدام بفرمائید.