مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقتتون بخیر. برای راهنمایی درمورد مسائل زیر بهتون پیام دادم

سلام.بنده سه سال هست که ازدواج کردم.و همسرم در. این 3سال خیلی کتک و فحش و بددهنی دارن.یکبار با دعوا بعد 2ماه ازدواج برگشتم خانه پدرم بعد چند نفر رو فرستادن که عوض میشن و خلاصه میانه جی کردن.بعد ایشون اوایل خوب بودن و بعد دوباره بدتر از قبل شدن من ب محض برگشتن ناخواسته باردار شدم و بخاطر دخترم 2سال تحمل کردم و واقعا دیگه تحمل نداشتم درضمن پدرشون فوت شده و ما در کنار خواهر و مادر ایشون در دوتا اتاق زندگی میکنیم و من اصلا راضی نیستم دوسدارم مستقل باشم و ایشون میگن ن
حالا برگشتم خونه پدرم و میخوام طلاق بگیرم خواستم راهنمایی کنین چجوری ثابت کنم و مهریه و جهازم را پس بگیرم .ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام برای گرفتن طلاق باید مدرک محکمی داشته باشید درمورد مهریه و جهیزیه میتوانید اقدام نمایید