مشاوره حقوقی رایگان - جداسازی یارانه نقدی بعد طلاق توافقی

با عرض سلام،
بنده 3سال.پیش به علت و دلایلی طلاق توافقی گرفته ایم چون وکیل داشتم وکیل که در توافق نامه نوشته زوجه همه چیز خود را اعم از مهریه، نفقه، نحله و.... با عقل وهوش کامل بخشیده،
2سال است که زن سابق بنده ازدواج کرده و شوهر ایشان درخواست جداسازی یارانه نقدی از پدرشان کرده وبا مراجعه به پلیس 10ثبت کرده وهم نام خودش هم نام همسرشان را ثبت شده
سوال اینجانب این است که آیا با توجه به توافقنامه و موارد ذکر شده، شوهر ایشان میتواند یارانه نقدی خودرا ازمن جدا کنند؟ آیا درصورت بی توجهی زوجه به رای نهایی دادگاه مجرم شناخته میشه وحق شکایت دارم؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

یعنی همسرتان یارانه خود را جدا کند از شما؟ اگر سوال این است قطعا بله میتواند. توافقنامه مذکور ارتباطی به یارانه ندارد.