مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عسر و حرج

با سلام
شوهر بنده در گذشته پنهانی و بدون اینکه من بدانم زنی را صیغه 99 ساله کرده و مهریه سنگینی هم داده اما حالا آن صیغه را باطل کرده و درحال حاضر به مشروبات الکلی اعتیاد داره و به شدت اهل رفیق بازی است طوری ک فقط شبها برای شام به خانه می اید و خرجی خانه را به زور میخرد و من برای اینکه در شرایط سختی نباشم مجبور به فروش طلاهایم شده ام تا خرج لباس و مایحتاج مهم زندگی و اجاره خانه را بدهم و شاغل هم هستم شوهرم به دلیل مصرف الکل و مواد مخدر مثل تریاک و گل به شدت عصبی است و دست بزن هم دارد من برای اثبات موارد بالا هیچ مدرکی ندارم فقط تنها مدرکم عکس صیغه نامه است و کاغذی ک در ان ذکر شده که به آن زن مهریه داده است حالا سوال من این است با دلایلی که گفتم میتوانم عسر و حرج را ثابت کنم و طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام در صورت ضرب و شتم، شما پرونده ایراد ضرب و جرح تشکیل و رای بگیرید تا بتوانید طلاق درخواست دهید یا مطالبه مهریه درخواست دهید تا اهرم فشاری ب رضایت همسرتان ب طلاق گردد