مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

آقا من که 27 برج 12 سال 1402 حساب بانکی ام هک و 5 میلیون و در واقع کل خرجیم رو بردن.اول به پليس فتا خبر دادیم بعد از شورای حل اختلاف نهاوند درخواست کردم که قاضی دستوری بدهند که طبق رای ایشون من پولم رو برداشت کنم چون حساب اون هکر بلافاصله مسدود و پول من جابجا نشده ولی رای ایشان این هست که من برای مطالبه‌ ی وجه باید به شهر اون آقا برم.من از طرفی هم یک شکواییه علیه شخص به پليس فتا ارائه دادم.آخه من با دست خالی چطوری برم سر پل ذهاب چطور میتونم از شعبه ی مربوط به حسابش تو شهر خودم پولم و پس بگیرم.
ممنون که اینقدر مهربونید و سوالات و جواب میدید خیر ببینید ایشالله

پاسخ ها :

استرداد وجه هک شده از حساب استرداد وجه از هکر استرداد وجه هک