مشاوره حقوقی رایگان - وکالت به وکیل

با سلام،من مقداری پول به ارزش تقریبا چهار میلیون طلبکارم وقتی پولم رو خواستم طرف بهم بی احترامی کرد برای همین مصمم به گرفتن پولم هستم ولی چون فاصله زیاده میخام وکالت به وکیلی بدم و مدارکو بفرستم کار زیادی هم ازش نمیخام فقط میخام تو جلسه بجای من حضور پیدا کنه،مبلغ حق الوکاله هم برام مهم نیست هرچقدر توافق کنیم تقدیم میکنم اگه کسی از شما عزیزان قبول میکنه بگه از طریق سایت هماهنگ کنم باهاش،ممنونم

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

از طریق وکلای محترم معرفی شده در سایت دادراه میتوانید با وکلای شهر مذکور ارتباط بگیرید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
ازطریق سایت یکی از وکلای حاضر در شهر موردنظر را انتخاب کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام وکلای هر شهر مشخص هستند مستقیم با آنها تماس بگیرید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

به وکیل شهر مورد نظرتان از طریق سایت متصل شوید.