مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زن

سلام من 7ساله ازدواج کردم و بارها از طرف شوهرم کتک خوردم ولی هیچوقت شکایت نکردم الان یه دختر 2 ساله دارم و بعد از هفت سال با اجبار من همسرم رفته روانپزشک و متوجه شده اختلال دوقطبی و وسواس فکری داره.حالا که میخواهم جدا شوم میگوید طلاق نمیدهد و هیچ گونه حق و حقوقی به من نمیدهد و حضانت بچه را برای طلاق از من میخواهد. خانوادش شاهد کتک خوردن من بودن و مادرش من را از خانه بعد از کتک شدید فراری داد.حالا منکر شده اند و میگویند میخواستی بری شکایت کنی. میخواستم ببینم چطور میتوانم طلاق و حقوق ام را کامل از این مرد بگیرم.

پاسخ ها :

میلاد رهام پور

جناب آقای میلاد رهام پور :

سلام
به راحتی میتوانید. دعوی الزام به طلاق را توسط وکیل متخصص مطرح کنید