مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

من از خانواده شهدا یعنی فرزند شهید هستم.
من به همراه مادرم درخونه پدری زندگی میکنم.لازم به ذکر است هریک ازاعضای خانواده دارای سندثبتی ازخونه پدری هستیم.
برادرم کارمندهستش وجدازندگی میکنه درمنزلی دیگه.
بهش گفتم توحق نداری بدون اذن من ومادرت بیای کلیدبندازی ودر حیاط رو باز کنی بیای داخل وبه من امرونهی کنی طوری که ازم بوکس شانده وچشم راستم روکبود کرده.وبهم بگه ازخونه برو بیرون.درحالیکه زن وبچه هاش جایی دیگه هستن خودش 24ساعته ول کن ما نیست.حالا میخوام هرچیزی که قانون میگه رو اجرا کنم.من دراین مورد چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام ایشان هم همانند شما حق رفت و آمد در منزل را داشته چون مالک هستند و نمیتوانید ایشان را منع کنید