مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه صدای خروس

سلام و خسته نباشید
همسایه ی ما به مدت چند ماهه که چندین مرغ و خروس آورده و خروس ها 24 ساعته آرامش و اعصاب نذاشتن برامون، نه خواب داریم نه آرامش، مخصوصا که راننده هستم و نباید خسته باشم تا هوشیاریم کامل باشه ولی جهنم درست کردن برای خوابیدن، تذکر دادیم بارها و توجه نمیکنن، اگه شکایت کنیم آیا واقعا رسیدگی میشه و مشکلو حل میکنن یا بعد از شکایت به علت پایین بودن اهمیت موضوع از دیدگاه قضایی نادیده میگیرن و مهم نیست شکایت به نتیجه برسه، برام خیلی مهمه که اگه به نتیجه میرسه یا نه، واقعا ممنون میشم اگر راهنمایی درخور انجام بدین چون سرتون شلوغه میگم، خیلی ممنونتون میشم اگر جواب در حد فهم ما بدین عزیزان
در هر صورت از زحماتتون تشکر فراوان میکنم و دعای سلامتی برای شما و عزیزانتون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تنها راه شما شکایت کیفری مزاحمت است بله پیگیری خواهد شد