مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

با عرض سلام و ادب. بنده قصد ادامه ی تحصیل در خارج از کشور رو دارم، 24 سالمه و پسر هستم.
طبق عرف معمولا شخص مهاجر قبل از رفتن یک وکالت تام الاختیار به یکی از اعضای خانواده می‌دهد برای شرایط اضطرار یا کارهای اداریه ممکن.
میخوام بدونم در صورت پشیمونی امکان ابطال وکالت از خارج از کشور‌ وجود دارد؟
سوال دیگم اینه که اگر با معافیت تحصیلی برم یا توریستی برم‌ و برنگردم (در‌ این صورت وارد غیبت سربازی میشوم) تاثیری در این مراحل ابطال داره؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورتیکه وکالت بلاعزل ندهید هر زمان امکان عزل وکیل منتخب را خواهید داشت اعلام عزل ارتباطی با عدم انجام خدمت وظیفه ندارد.