مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات کارت ملی

سلام همسر من از سال 94 پرونده ی تصادفی داشته که منجر به جرح شده و صحنه تصادف را بدون ماشین خودش ترک کرده از سال 97 حسابهای وی بسته و کارت ملی ممنوع الخدمات شده بهمن 98 دیه را از طریق صندوق تامین خسارات بدنی پرداخت و قسط بندی کرده و به دادگاه مراجعه کردیم و بدل از حبس را پرداخت کردیم نامه ی باز شدن کد ملی رو بعد از مراجعه به چندین ثبت احوال و قبول نکردن آنها به خود دادگاه دادیم تا پست قضایی به ثبت مربوطه ارسال کند الان یک ماهه گذشته ولی هنوز حتی حسابهای همسرم و کد ملی او باز نشده الان چیکار باید انجام بدیم چون میگن باز شدن حساب هم منوط به باز شدن کارت ملی هست ... لطفا خواهش میکنم جواب بدید ما خیلی احتیاج داریم .........

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

به شعبه اجرای احکام ممراجعه نمائید و با دستور قضایی به ثبت احوال بروید.