مشاوره حقوقی رایگان - بدهی سهم عملیات عمرانی مالک قبل در مجتمع

سلام
شرایط:
سهم مشارکت عملیات عمرانی سالانه براساس دستور مجمع برگزار شده مجتمع در فروردین ماه سال 1398 به اطلاع مالکین رسیده است! و مقرر شده مالکین در اسرع وقت پرداخت نمایند. در شهریورماه واحد به از آقای الف به مالک جدید آقای ب واگذار میگردد و در اردیبهشت ماه سال 1399 مالکیت واحد از آقای ب به آقای ج انتقال می‌یابد.
دفترخانه به تکلیف خود مبنی بر اخذ مفاصاحساب از فروشنده آقای ب عمل نکرده است.
آقای ج مسئولیت پرداخت را برعهده نمیگیرد.

سوالها:
1- آیا قانون خریدار آپارتمان را مثل تکلیف دفترخانه ، مکلف به اخذ مفاصاحساب هیئت مدیره مجتمع از فروشنده کرده است؟
2- اگر جواب سوال یک مثبت است کدام ماده قانون است؟
3- آیا آقای الف میتواند ادعا کند نسبت به مدت مالکیت سهم مشارکت سالانه را پرداخت میکند؟
4- آیا آقای ب که در مجمع حضور نداشته و سهم مشارکت به او ابلاغ نشده است میتواند ادعا کند که اعلام بدهی به آقای الف بوده و به ایشان مربوط نیست؟

پیشاپیش از شما کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

بدهی سهم عملیات عمرانی مالک قبل در مجتمع سهم مشارکت عملیات عمرانی سالانه مجتمع سهم مشارکت مجتمع