مشاوره حقوقی رایگان - پروانه همکف

سلام ما پروانه همکف داریم و الان شهرداری امده کوچه را گود برداری کرده و خانه 40سانت رفته بالا ایا این تخلف نیست

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام شما میتوانید کلیه خسارتهایی که به شما وارد شده و عملا وارد خواهد شد را با دادخوایت تامین دلیل از شورای حل اختلاف معین و با نظر کارشناس تامین دلیل ارزیابی کرده و بر علیه شهرداری طرح دعوی مطالبه خسارت نمایید