مشاوره حقوقی رایگان - جهت شکایت از شرکت های کارگزاری وام باید به کجا شکایت کرد؟

از یکی از شرکت های کارگزاری وام در تهران درخواست خرید مصوبه وام 6 میلیاردی کردم. ایشان با چرب زبانی 100 میلیون تومان به عنوان پیش پرداخت از ما دریافت کردند و اعلام کردند که در صورت موفق بودن دریافت وام مبلغ 15 درصد کل وام بعد از اخذ وام دریافت خواهد شد و در صورت عدم دریافت وام 6 میلیاردی ، از مبلغ پیش پرداخت ما 25 میلیون کم شده و 75 میلیون تومان تحویل ما خواهد شد. مبلغ 100میلیون تومان پول پیش نیاز از ما دریافت و در مقابل برای 4 ماه بعد مبلغ 75 میلیون تومان چک تحویل دادند. طبق اعلام صریح کارگزاری وام 6 میلیاردی آماده بود ولی با توجه به عدم دستور بانک مرکزی مبنی بر پردداخت مصوبه های سال قبل ، منتظر دستور بانک مرکزی بودند. آیا در صورت عدم جور شدن وام 6 میلیاردی، ما می توانیم از شرکت کارگزاری شکایت کنیم؟ اگر می توانیم ، به کجا شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

قرارداد مکتوب بین شما است؟ و یا شاهدی ذارید؟