مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از فرد نظامی

من همسر یک فرد نظامی یگان ویژه ناجا هستم. ایشون امروز حکم انتقال شو دادن و باید بره به یه استان دیگه. ولی من به هیچ وجه علاقه ای به زندگی در هیچ یک از استان های ایران رو ندارم بجز تهران. و فعل حاضر در تهران زندگی میکنیم و قبل از اعلام حکم انتقالی همسرم در تهران زندگی میکنیم. فرد نام برده اشتغال در تهران دارد. من دوست ندارم به محل خدمت جدید همسر و هیچ یک از استان ها باشم. چطور میتونم طلاق بگیرم چون اصلا تفاهم نداریم. ایشون میگن طلاق نمیدم ولی من هم دوست ندارم طلاق بگیرم ولی چون میبینم ایشون مسمم هستن ک برن محل تولد خودشون. من نمیتونم قبول کنم ک برم. ما در سند ازدواج قید کرده بودیم ک همه چی توافقی.ولی ایشون میزنه زیر همه چی. و این قابل هضم نیست برام. لطفاً راهنماییم کنید من چطور میتونم طلاق بگیرم. به هیچ عنوان مهریه‌ رو نمی‌بخشم.

پاسخ ها :

آتنا ملک محمدی

آتنا ملک محمدی :

با سلام در قانون اختیار طلاق با مرد است مگر در شرایطی خاص که شما این شرایط رو ندارید ، با بذل کل مهریه به عنوان عسر و حرج ممکن هست که به درخواست طلاق شما رسیدگی شود…

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زن حق طلاق ندارد و ملزم به سکونت در محل سکنی شوهر است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت مشاوره تلفنی گزینه مورد نظر را فعال کنید