مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام خسته نباشید من زوج هستم رای دادگاه اگه زوجه تمکین نکنه من چیکار کنم ؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرماییددر خصوص دادخواست تجدید نظر خواهی خانوم ......به طرفيت آقای نسبت به دادنامه شماره..........صادره ازشعبه اول دادگاه خانواده شهرستان گنبدگاووس که به موجب آن در دعوي زوج به خواسته الزام به تمکین زوجه ثابت تشخيص وداده شده وحکم به بازگشت زوجه تجدیدنظر خواه به منزل مشترک صادر شده است وارده به نظر نمی رسدوحاوی مطالبی نیست که اساس رای رامخدوش نموده وموجبات گسیختن آن راایجاد نماید زیرا محتویات پرونده دلالت برتهیه منزل جهت زندگی مشترک از سوی زوج داشته و زوجه صراحتا اعلام داشته،که موجبات تمکین از ناحیه زوج ازحیث مسکن و اثاث با توجه به محتویات پرونده فراهم می باشد که باوصف تعیین جلسه داد رسی جهت سازش حاضر به مصالحه نگردیده و با عنایت به اینکه تجدیدنظرخواهی بعمل آمده باهیچ یک از شقوق ذیل ماده 348قانون آیین دادرسی مدنی مصوب 1379/1/21قابلیت انطباق ندارد از این رو دادگاه با رد تجدیدنظرخواهی تجدیدنظرخواه مستندا به ماده 358 همان قانون رای تجدیدنظر خواسته را عینا تایید می نماید رای صادره به استناد ماده365 همان قانون قطعی است

پاسخ ها :

آتنا ملک محمدی

آتنا ملک محمدی :

با سلام در صورت عدم تمکین روجه، نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت و شما میتوانید حکم ازدواج مجدد اخذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی بدوی تأیید شده است و اگر حکم به اجرا در نیاید شما می‌توانید از طریق اجرای احکام مدنی، گواهی قطعیت(نشوز) را دریافت بفرمائید.