مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده مهریه به دادگاه

سلام و عرض ادب
همسرم بابت 114سكه مهريه خود ازطريق اجراي ثبت اسناداقدام كردوچون مالي نداشتم و شاغل كارخونه بودم ازسال99تاالان داره1/4حقوقم رو دريافت ميكند. به نظرتون درخواست بستن پرونده تو اداره ثبت و درخواست ارجاع به دادگاه بدهم و بعد اون جا درخواست اعسار بدهم؟
برفرض كه اين كار رو بكنم آيا از زمان ثبت درخواستم تو اجراي ثبت و تا زمان صدور حكم قطعي اعسار بايد مهريه بدم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما نمیتوانید درخواست بستن پرونده در اجرای ثبت را بکنید.