مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک مشاع ارثی

باسلام یک ملک کشاورزی داریم ارث پدری که هنوز سند مشاع آن به نام مرحوم پدر هست و برادر بزرگترکه قبلا قیم بوده بدون توجه به سهم قانونی آن را ناعادلانه تقسیم کرده به نحوی که یکی از برادران مقدار بیشتری برداشته برای تقسیم قانونی بایدچی کار کنیم. انحصار وراثت هم کردیم. ممنون از سایت خوبتون.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید بر اساس گواهی انحصار وراثت درخواست ابطال تقسیم نامه را دهید تا دادگاه رسیدگی کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابطال تقسیم نامه قابل طرح میباشد