مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی منجر به فوت نوزاد

با سلام همسرم به دلیل پاره شدن کیسه در ساعت 10 شب به بیمارستان مراجعه کردم و بیمارستان دستور بستری دادن ولی اطلاعی از نبودن دکتر تحت نظر همسرم در شهر و مسافرت بودن ایشان ندادند و به دلیل آی وی اف و فوبیا از زایمان طبیعی و سابقه سقط در 4 سال اخیر و..توضیحات و اصرار بنده به عنوان همسر به سزارین ولی متاسفانه بدون کوچکترین اعتنایی از طرف کادر بیمارستان و شب بستری کردن و از فردا صبح از ساعت 7 تا 10 که درد زایمان شروع شد دکتر شیفت به زایمان طبیعی تصمیم گرفتند و متاسفانه فرزندم به دلیل تورم در سر و نارسایی کلیه طی 24 روز علی رغم انتقال نوزادم به بیمارستان کودکان بابت بخش نفروژی بابت دیالیز کلیه فوت شد و علی رغم شکایت کتبی به رییس بیمارستان زایشگاه متاسفانه پاسخی نگرفتم و گفتند جلسه گذاشتیم و حال درخواست کمک دارم بابت قصور پزشکی

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده پزشکی و قصور پزشک نیاز بهداثبات دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

شکواییه تنظیم کنید جهت تنظیم شکایت گزینه مربوطه را انتخاب نمایید