مشاوره حقوقی رایگان - چطور میتوانم از دادگاهی بخواهم پرونده تجمیع و به محل معامله انتقال یابد ؟

فردی از من نرم افزار خرید نصف نقد و نصف چک مادرش رو داد بعد از 6 ماه استفاده پس از برگشت چک ، در شهر خودش از بنده شکایت کرده که نرم افزار کارایی ندارد و معیوب است. البته من مشتریان زیادی دارم.
من نیز بابت وصول چک اقدام نمودم.
1- چطور میتوانم از دادگاه شهر ایشون بخواهم که شکایت ایشان به شهر بنده انتقال یابد چون محل معامله شهر بنده بوده
2- اکنون که نظر دادگاه شکایت بنده توقیف اموال بوده ممکن است تحت تاثیر شکایت ایشان واقع شود ؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

طی لایحه ای از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خودتون شرح موضوع و مدارک مستند ادعای خود مبنی بر عدم صلاحیت دادگاه آن شهر را برای قاضی آن پرونده ارسال کنید تا ابتدا درخصوص ایراد عدم صلاحیت محلی دادگاه خود تصمیم بگیرد