مشاوره حقوقی رایگان - تهدید پیامکی

با سلام و عرض ادب. شخصی به خواستگاری دختر من آمد که من جواب رد دادم. ولی از فردای آن روز خواستگار شروع به فحاشی از طریق تلفنی و پیامک برای من و خانواده ام نمود بنده نیز در جواب گفتم اگر یک بار دیگر مزاحم بشی تورا می کشم حالا یارو رفته شکایت تهدید کرده و دادسرا قرار جلب دادرسی صادر کرده به جرم تهدید پیامکی و حضوری حالا چند وقت دیگه جلسه دادگاه داریم من چه دفاعی میتوانم داشته باشم؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بگید فقط خواستم یه چیزی بگم و الا قصد و نیت هیچ کاری را نداشتم و من اصلا از چاقو و دعوا و ....متنفرم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود