مشاوره حقوقی رایگان - صحبت تحریک آمیز با نامحرم

سلام. دختری هستم 20ساله و زمانی که 19 سالم بود یه آقا پسری رو دوست داشتم البته ارتباطمون مجازی بود و با رضایت دو طرف و هر دو هم مجرد و شهر هامون دور بود
من با اینکه میدونستم و از بقیه شنیده بودم که آدم وفاداری نیست و خودشم اینو از اول اعتراف کرده بود ولی هنوز امید به درست شدن همه چی داشتم و با همدیگه صحبت های تحریک آمیز میکردیم ولی خب وقتی مطمئن شدم که این آدم فایده ندارد بعد دوماه خودم رابطه رو ترک کردم.
ضمن اینکه ایشون مدام از من عکس نود میخواست و من هر دفعه یه بهونه میاوردم و براش از خودم عکس نود نفرستادم.
ولی خب تحریک آمیز صحبت میکردیم...کاملا احساسات من درگیرش بود
تقاضا میکنم بررسی کنید شرایط رو و بفرماید هر کدوم از ما تا چه حد اشتباه کردیم??

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

خانم بهتره یه سایت پیدا کنین که به سوالات شرعی جواب بدن .اینجا به سوالات حقوقی جواب داده میشه و سوال شما یه سوال شرعی و فقهی میتونه باشه و جنبه ی حقوقی نداره