مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت تاکسی اینترنتی

من تاکسی اینترنتی گرفتم و راننده به صورت پیامک به من بابت لغو سفر اهانت کرد با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن اگر میخواهید شکایت کنید از اون شخص باید شکایت کنید و از ما نمی‌تونید ولی من میخوام از اون تاکسی اینترنتی شکایت کنم و نه مستقیم از شخص
آیا درست میگویند که نمی‌تونید از ما شکایت کنید و نتیجه ای دریافت نمیکنید؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید شکواییه توهین با مستندات به دادسرا محل وقوع جرم بدهین
مجازات ها طبق قانون مجازات شخصی و فردی هست ،راننده باید مجازات بشود