مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت پارکینگ مبایعه نامه و سند

با سلام احتراما اینجانب یک واحد آپارتمان در سال 96 خریداری نمودم. در مبایعه نامه فروشنده ذکر نمود پارکینگ در زیر زمین است و به رویت خریدار رسیده است. بعد از تنظیم سند مشاهده نمودم که در سند و نقشه تفکیکی پارکینگ هم کف متعلق به اینجانب است و در سند رسمی پارکینگ هم کف به نامم است نه زیر زمین. پارکینگ زیر زمین موقعیت خوبی ندارد و برای پارک باید چند بار فرمان داد. فروشنده میگوید طبق مبایعه نامه پارکینگ زیر زمین را فروخته و نمیتواند هم کف را تحویل دهد درصورتی که در سند رسمی و برگه انتقال سند دفتر خانه به پارکینگ هم کف اشاره شده و فروشنده در دفتر خانه امضا داده که پارکینگ هم کف است طبق سند به نامم شده است. با توجه به این شرایط چگونه از حق خود در به دست آوردن پارکینگ هم کف دفاع کنم. فروشنده میگوید اولویت با قولنامه است در صورتی که از نظر اینجانب اولویت با سند سمی است. لطفا راهنمایی کنید چه کنم تا پارکینگ هم کف را به دست آورم. الان فروشنده در مبایعه نامه پارکینگ زیر زمین را به من فروخته و امضا داده در صورتی که در سند و برگه انتقال سند در دفتر خانه اسناد رسمی امضا داده که پارکینگ هم کف به نامم شده. الزام به تحویل پارکینگ با توجه به سند که به نامم است چگونه است؟ حرف فروشنده که میگوید اولویت با مبایعه نامه است و پارکینگ را مطابق سند تحویل نمیدهد را چگونه باید از مراجع قضایی درخواست مطابق سند را بکنم؟

پاسخ ها :

مغایرت پارکینگ در مبایعه نامه و سند پارکینگ ملک خریداری شده پارکینگ در سند پارکینگ در مبایعه نامه پارکینگ