مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استعلاجی بارداری و زایمان

باسلام. من کارمند رسمی دادگستری هستم. مرخصی های استعلاجی بارداری من مغرضانه تایید نشدن. با وجود بارداری دوقلویی و پرخطر که پزشک معتمد هم تایید میکرد اما پزشکی قانونی در نهایت عدم تایید رو میفرستادن. برای پیگیری کپی پرونده پزشکی قانونیم رو هم بهم نمیدن با وجود درخواست کتبی مکرر. طبق دستور شفاهی رییس برای جبران غیبت از خدمت 3 ماه و یک هفته از مرخصی زایمان کم کردم و برگشتم محل کارم. یعنی 5 ماه و سه هفته از مرخصی زایمان استفاده کردم. اما حدود 6 ماه بعد از شروع به کارم اعلام قطعی شد که تاثیری نداره و مانده مرخصی من منفی 76 روز هست و برای جبران به مدت دو سال حق استفاده از مرخصی ندارم تا جبران بشه و این یک لطف هست وگرنه باید به تخلفات اداری ارجاع میشدید. در ابتدای شروع به کارم هم بهم گفتن بی تاثیره ولی من دیگه شروع به کار کرده بودم حدود دو هفته. و فکر میکردم دیگه نمیشه از بقیه استعلاجی بارداری استفاده کنم. کسی در این مورد منو راهنمایی نکرد. تاریخ زایمان 26 فروردین و شروع به کار 20 مهر98 هست. تعداد ماههای استعلاجی بارداری 6 ماه بوده که تایید نشده آن 4 ماه می باشد که البته محق بودم و با غرض تایید نمیکردن. حالا سوال من این هست که اگر بابت آن چهار ماه باید تصمیم بگیرن تکلیف مرخصی زایمان از دست رفته من چی میشه؟ بابت استعلاجیهایی که مغرضانه و به نیت خصومت شخصی رد میکردن چیکار میتونم بکنم؟ برای احقاق حقم راهی هست؟ لطفا سریع پاسخ دهید ممنون از شما

پاسخ ها :

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

سلام. می توانید با طرح شکواییه در دیوان عدالت اداری به حق تان برسید.