مشاوره حقوقی رایگان - عدم توجه برخی دادگاه‌ها به فک پلاک خودرو

با سلام برخی محاکم حقوقی شهرستانها از قبول دادخواست الزام به فک پلاک بطور غیر مستقیم خودداری می‌کنند یعنی به نوعی می‌گویند هزینه نکنیم به راهور. مراجعه کنیم. بعضا. راهور هم می‌گوید به دادگاه تشریف ببرید . شاید قانون جدیدی هست ما خبر نداریم. برای جلوگیری از سواستفاده از پلاک که بنام الف هست و حالا ب. دارد با آن تردد می‌کند تکلیف چیست ؟متولی فک پلاک در این مورد که کسی وکالت تعویض پلاک گرفته و اتوموبیل هم دست وی با تمام مدارک. با انقضای مدت. و عدم انجام فک پلاک. تکلیف فروشنده. چیست. ؟آیا صرف وجود پلاک فعال بنام متقاضی جهت توقیف و فک پلاک کافیه؟ در صورت بروز جرم و تخلف. مسولیت با کیست البته صاحب پلاک ولی کسی به پیگیری صاحب پلاک توجه نمیکند . مسبب کیست آیا محاکم که حاضر به ترتیب اثر در این خصوص نیستند موجه عمل میکنند. ؟

پاسخ ها :

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام اقدام قانونی و تقاضای فک پلاک نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مراجع قضایی نسبت به توقیف پلاک فعال خود و الزام طرف مقابل به فک پلاک اقدام نمائید‌.
طبق ماده 3 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب سال 1379 دادگاه موظف به رسیدگی می‌باشد.