مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ابلاغیه

برای حضانت دختر 6ساله ام که پنج ماه پیش بنابر صلاحش پیش پدرش بود و الان فهمیدم داره اذیت میشه برای سلب حضانت شکایت کردم و این پیامک اومده ابلاغیه الکترونیکی شما در حساب کاربری در سامانه ابلاغ قرار گرفت چی کار کنم حالا

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. خودتون با رمزی که دارید وارد سامانه بشید یا به یه کافی نت نزدیک مراجعه کنید. احتمالا ابلاغیه وقت رسیدگیه.
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer