مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تصادف در حالت مستی در رانندگی

الان 44 روزه از تصادف میگزره ماشین من داغون‌تر شده افسر کروکی کشید رفتم گرفتم بعد ماشین رو بردم بیمه ولی طرف مقصر نیومد گفت من به این کروکی اعتراض دارم شب تصادف هم مست بود افسر برد تست الکل گرفت صدرصد مست بود فرستاد بازداشگاه من با ماشین کار میکردم الان 44 روزه از زندگی افتادم کروکی هم دست کنه مگه کارشناسی چند روز طول می‌کشه بعدشم مقصر صدرصد شناخته شده میگه من مقصر نیستم من چیکار کنم میشه بگین موقع ای که افسر مقصر صدرصد شناخت تست الکل گرفت با این حال میگه من مقصر نیستم به نظر شما این طرف مقصر اصلی هستش فقط داره خودشو منو اذیت می‌کنه شکایت کنم ازش بابت خسارتی که تو این مدت به من زده رو میتونم بگیرم چون من با ماشین حداقل روزی 800 هزار تومن درمیاوردم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه ایشان نظرش چیست مهم نیست مهم نظر کارشناسی و دادگاه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است از طریق مراجع قضایی برای دریافت خسارات وارده اقدام بفرمائید.