مشاوره حقوقی رایگان - غرامت زمان جنگ

باسلام
من جانبازی هستم که در زمان جنگ اسیب دیدم و اکنون که سال ها است از این موضوع می گذرد هیچگونه غرامت نه اداره به من داده نه بنیاد جانبازان ضمنا هر دو زانو من پورتز می باشد می خواهم ببینم میشه مرا راهنمایی کنید ایا چیزی به من تعلق می گیرد یا نه
باسپاس

پاسخ ها :

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

باسلام بایدبه کمیسیون مربوطه ایثارگری مراجعه کنیدواگه درصدجانبازی روتاییدکنن به شماتعلق میگیره