مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم سهم الارث

با سلام
اگر اعضای خانواده یک دختر که پدر، مادر و برادر او بودند، فوت کرده باشند (پدر چند سال قبل از مادر و برادر دختر فوت کرده و چند سال بعد برادر و مادرش فوت میکنند ضمنا مادر و برادر آن دختر هیچ یک ازدواج نکرده بودند و خود دختر نیز مجرد است) و فقط مادربزرگ و پدربزرگ مادری دارد آیا به مادربزرگ و پدربزرگ آن دختر نیز ارث میرسد؟
با تشکر

پاسخ ها :

ارث والدین به پدر بزرگ ارث والدین به مادر بزرگ نحوه تقسیم ارث تقسیم ارث ارث دختر ارث قوانین ارث