مشاوره حقوقی رایگان - ارث به همسر دوم

اگر مرد سال1335 فوت شده باشد و فرزندی نداشته باشد مادر مرحوم زنده و دو زن داشته و زن اول سال 85 فوت شده باشد مادر مرحوم سال 45 فوت و زن دوم در حیات باشد، مرحوم زمین مزروعی داشته و تاکنون هیچ نقل و انتقالی روی آن انجام نشده است آیا از این زمین با توجه به قانون جدید مصوبه مجلس شورای اسلامی به زن دوم ارثی از این زمین تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود زن فقط از قیمت زمین یا اموال غیر منقول ارث می برد و آن یک هشتم است یک هشتم قیمت کل زمین و زن دوم نصف یک هشتم سهم می برد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ طبق قانون به زن دوم ارثی از زمین تعلق خواهد گرفت.