مشاوره حقوقی رایگان - لواط به زور

سلام
من 25 سال سن دارم و نزدیک به ده سال قبل با یک اقایی دوست شدم و بعد از مدتی این اقا من رو به خونه ای برد و به اجبار با من رابطه بدون دخول برقرار کرد و عکس و فیلم‌گرفت و تو این مدت چندین و چند سال به اجبار و تهدید مجبور بودم که رضایت بدهم به اون عمل
الان دیگر واقعا خسته شدم و واقعا مردونگیم رفته زیر سوال
برای ادله ی اثبات پیام هایی که این آقا با خط شخصی خودش بهم داده رو دارم حتی توی روبیکا
از طرفی هم نمیخوام به هیچ عنوان خانواده بفهمند که حتی شکایت کردم و یک همچین جریانی وجود دارد
شکایت بکنم دستم به جایی بند هست؟میتونم کاری بکنم؟خواهشا کمکم کنید واقعا دیگر دارم به خودکشی فکر میکنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل پیگیری است اما باتوجه به شرایط بهتر است وکیل دادگستری بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی سریعا از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کنید تا رسیدگی شود