مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع

من چند وقت پیش پیام های همسرم با همکارش رو دیدم و از اون ها اسکرین شات گرفتم که فهمیدم با هم رابطه دارن . از جفتشون بخاطر رابطه نامشروع شکایت کردم و پرینت پیام هارو هم پیوست کردم. و پرونده به شعبه ارجاع داده شده. اگه بخوام الان بگم سوتفاهم بوده و رضایت بدم بازم اونا بخاطر جرم عمومی حکم صادر میشه براشون یا پرونده بسته میشه؟
من حتی برام پیام اومد نرم یا دیگه پیگیری نکنم چه اتفاقی میفته؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر بروید و شکایت خود را پس بگیرید اتفاقی نمی افتد