مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی منزل برای حکم عدم تمکین

با سلام
هنگام شروع زندگی همسرم منزل مناسب و مورد تایید اینجانب تهیه کرد اما یکسال بعد بدون هماهنگی و رضایت من محل زندگی را تغییر داد و از تهران به کرج منتقل کرد تا ارتباط من با خانواده م مشکل شود و مجبور به ماندن دائم در خانه شوم. من ترک منزل کردم و ایشان شکایت عدم تمکین ...
قرار است کارشناس منزل را ببیند تا حکم نشوز صدور شود. چگونه میتوانم اثبات کنم منزلی که ایشان اجاره کرده در شان من نیست و ایا تغییر شهر از تهران به کرج توسط ایشان میتواند دلیلی باشد که کارشناس منزل را خارج از شان من بداند؟ کلن معیار در شان بود یا نبودن منزل چیست؟
ضمنا من جهیزیه خودم را قبلا جمع کرده و برده ام و ایشان منزل کرج را با وسایل دست دوم پر کرده است. در حالیکه ایشان در تهران از خودش خانه دارد و در کل توانایی مالی تهیه منزل بهتر و وسایل را دارد اما این کار را نمیکند

پاسخ ها :

حیدر تری زنگنه

حیدر تری زنگنه :

استان :

شان و شئونات زن بستگی به موقعیت خانوادگی و اجتماعی و شغلی زن ، تحصیلات زن و توانایی مالی مرد دارد . و کارشناس به همه موارد نظر میدهد . برای اطلاعات بیشتر به این شماره تماس بگیرید 09163177985