مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف مال بعد از اجرای حکم فروش مال غیر

سلام در معامله فروش کامیون که لیزینگی سند در رهن بوده مالکین جدید دارای سهم مساوی 3دانگ بوده اختلاف پیش امده کامیون بدون رضایت کتبی یکی از مالکین با همان قسط معوقه واگذار شده شکایت و پرونده فروش مال غیر و خریدار جدید نیز شاکی رسیدگی توامان و کلاهبرداری پرونده میشود رای استرداد 3 دانگ و نصف مبلغ اخذ شده برای خریدار جدید میشود و پرداخت و رضایت محضری و مال بلاتکلیف هیچ توضیحی داده نمیشود تکلیف مال چه میشود مالک سه دانگ که فروخته اصل مبلغ را استرداد نموده یک سال حبس و جریمه دولتی نیز پرداخت میشود تشکر

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به اجرای احکام مراجعه نمایید