مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت همسایه در آپارتمان

بنده در طبقه اول آپارتمانی ساکن بوده و مالک می‌باشم ، شخص دیگری در طبقه دوم که مستاجر می‌باشد بصورت عمدا و از روی جهالت و لجبازی با بنده ، از ساعت 12 شب به بعد پاهای خود را بر روی زمین میکوبد و سروصدای زیادی از سقف به داخل طبقه اول منتقل میشود و مزاحمت های بسیاری در طول شب و سلب آسایش نموده است ، چگونه میتوانم تامین دلیل و شکایت قانونی انجام دهد ؟ ( با توجه به اینکه همسایگان دیگر حاضر به شهود نیستند. )

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای شکایت نیاز به ادله اثبات از جمله شهادت شهود دارید.

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام به نظر با وجود ادله می توانید اقدام به شکایت مزاحمت نمایید