مشاوره حقوقی رایگان - دیه سوختگی

سلام به شما من خانمی 60 ساله هستم که همسرم مرتب من را مورد ضرب و شتم قرار میدهد و این بار با ریختن آب جوش کتری به صورت و بدنم مراجعه به پزشکی قانونی کردم و طول درمان یک ماه نوشتند من واقعا امنیت جانی ندارم و همه این اعمال زشت را به خاطر وجود خانمی دیگر انجام میدهد
اگرچه من مهریه ای ندارم فقط یک جلد کلام الله است و طی 37 سال زندگی چیزی به اسم خود ندارم و فرهنگی بازنشسته هستم و توان گرفتن وکیل را ندارم لطفا من را برای دریافت دیه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت ضرب و جرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی جهت ثبت شکوائیه مربوطه مراجعه نمائید.
توصیه بر این است که ابتدا به کلانتری مراجعه نموده و نامه مبنی بر معرفی به پزشکی قانونی را دریافت نمائید تا وضعیت جسمی شما مورد معاینه قرار گیرد.

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

مطالبه دیه به طرفیت همسرتون بدید و باید مدرک برای اثبات داشته باشید وگرنه رای صادر نمیشود